onsdag 2 februari 2011

Play

Livet har ju inte varit på topp här hemma på sistonne och det gäller att hitta lugna och avslappnande aktiviteter man kan göra hemma tills jobbet kallar igen.

Igår betade jag och älsklingen av en del på Svt play. Nu när en ny bärbar dator köpts in till hemmet och som man dessutom kan koppla direkt till tv'n så sätter bara fantasin stopp för vad man kan se på. Och inte behöver man vara tekniskt lagd heller för att använda HDMI.

Igår blev det bl a titt på del 3 av Expedition Nya Guinea. Helt fantastisk serie! Outforskad natur och häftiga nya djur. Jag borde titta mer på natur- och dokumentärprogram - de är så inspirerande och intressanta.



Idag funderar jag på att titta på Det goda livet, har missat några avsnitt och det hade varit mysigt att kura ihop sig i soffhörnet och se matlagning med närhet till naturen.

Svt play är fantastisk helt enkelt! Mindre bra är tv 4 play som inte lägger ut alla avsnitt (t ex Solsidan) samt har störig reklam mitt i som man inte kan klicka bort. Men inte heller statlig kanal, därav måste väl intäckterna komma in på något sätt.

Inga kommentarer: