söndag 25 mars 2012

Födelsedagskort till 15-åring

En vacker söndag som denna tog jag ett foto på ett scrappat kort jag gjort till min syster som fyller 15 år i maj. Det blev rätt så flickigt men tyckte det blev snyggt vintagestuk med gammelrosa och guldglitter. Gjorde ett vanligt kort (15x15 cm) där jag sen vek framsidan på mitten mot vänster sida för att få dragspelseffekt. Har ju lite dille på det nu.

2 kommentarer:

Monkan sa...

Ahhh, du hittade det gamla inlägget! Ja den portugisiska tygbloggen är ju helt underbar, så bra att du påminde mig om den! Och eftersom du läste den delen av inlägget så har du erkänt att du är en tygnörd :) Ja du har ju t.om en kategori för sömnad, fast när jag kikar i din blogg så inser jag att det nog kanske mer var det portugisiska som ledde dig till inlägget. Det urtrista överdraget till skrivaren som jag visar överst i det inlägget har jag minst sagt tröttnat på och just idag faktiskt så fattade jag beslut om att fixa ett nytt och pensionera det grååååa. Vet inte hur det ska se ut, men mindre dystert i alla fall.

Vilka proffsiga kort du gör, verkligen pyssliga, och fiffig idé att vika kortet i tre. Dels så blir det ännu tjusigare, och så blir det ju stadigare att ställa på t.ex ett presentbord.

Martinja sa...

Tack för komplimangen om korten ;-) Känner mig just nu lite enkelspårig vad gäller design men så är det oftas med mig och skapande, kör hårt på en grej och så tröttnar jag och glider in på nytt. Men ska definitivt kolla in din blogg, lite sömnadsinspiration kan behövas. Motivationen ligger på noll just nu ;-)